Επαναπατρισμός - Μεταφορά Σορού

Με απόλυτο σεβασμό για την τελευταία του επιθυμία, προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες στον τομέα του επαναπατρισμού-μεταφοράς σορών καλύπτοντας όλες τις διατυπώσεις και διαδικασίες που απαιτούνται για τη μεταφορά και τον επαναπατρισμό μιας σορού στην Ελλάδα από άλλη χώρα του εξωτερικού.

Για να αποστείλουμε τη σορό ενός αλλοδαπού ή ημεδαπού πολίτη στο εξωτερικό, ή να αναλάβουμε την επιστροφή ενός Έλληνα κατοίκου του εξωτερικού που απεβίωσε, θα χρειαστεί να ακολουθήσουμε διαδικασίες που θα μας επιτρέψουν την έγκαιρη και ασφαλή διέλευσή από τα Ελληνικά σύνορα και το τελωνείο. Έχουμε χειριστεί πολυάριθμες περιπτώσεις για πολλές χώρες και διατηρούμε σταθερές συνεργασίες με Γραφεία Τελετών του εξωτερικού που μας γνωρίζουν και εμπιστεύονται.

 

 

Για το εξωτερικό ακολουθούμε την εξής διαδικασία:

• Δήλωση του θανάτου και έκδοση όλων των αδειών
• Μετάφραση των εγγράφων στο υπουργείο Εξωτερικών
• Έκδοση διεθνούς άδειας μεταφοράς
• Μεταφορά ή επαναπατρισμός της σορού με τις νόμιμες διαδικασίες

Οργανώνουμε την μεταφορά των παρευρισκόμενων από και προς το νεκροταφείο, μισθώνοντας πούλμαν.

Ακόμη αναλαμβάνουμε την μεταφορά της σορού από και προς όλη την Νησιωτική και Στερεά Ελλάδα

Ελάτε σε επαφή μαζί μας!

Το γραφείο μας με την πολυετή εμπειρία του σας εγγυάται την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την απαιτούμενη στήριξη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της ζωής σας με σοβαρότητα συνέπεια και διακριτικότητα.
+30 25410 66310

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτό το site, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies… Περισσότερα…